Dissertatie “Becoming God’s Ecclesia in Amsterdam”

Becoming God’s ecclesia in Amsterdam is een dissertatie over het proces van een opkomende transformatie stadsbeweging in Amsterdam. Piet Brinksma combineerde diepgaande exegese van de stad en haar cultuur met theologische reflecties op de roeping van de kerk in een westerse, rijke en postmoderne stad als Amsterdam. Het onderzoek omvat het verkennen van de theologische visie, outreach-methoden, resultaten van het maken van discipelen en gemeentestichting en transformationele bedieningen van kerken en bedieningen in Amsterdam. Het proefschrift documenteert een tweedaagse consultatie met christelijke leiders in de stad en bevat aanbevelingen voor meer samenwerking en beweging naar meer impact van Shalom in de stad.Hier de PDF van de dissertatie:

Disseratation “Becoming God’s Ecclesia in Amsterdam”

Wilt u een papieren exemplaar (25 euro incl. Verzendkosten in Nederland), klik dan hier voor de bestelling.