Voor leiders die willen proeven van de missionaire beweging in Amsterdam

Wat is een city immersion?

Een city immersion in de stad is een intensieve leerervaring. Het omvat en onderwijs / training over missionaire impact van Gods Koninkrijk in de stad. Ook wordt je ‘ondergedompeld; in de context van Amsterdam. Dit geeft je een mogelijkheid om te proeven van het verhaal van God in deze stad. Eén van de manieren waarop we dit doen is door ontmoeting en interactie te faciliteren met leiders die in de stad dienen op verschillende manieren vanuit de inspiratie van het evangelie. We nemen de groep van deelnemers aan de immersion mee op een stadstour. Hierbij zullen we samen we ervaring opdoen om met het luisteren en kijken met Gods ogen en te zoeken naar wat het evangelie betekent in een ​​stad als Amsterdam. Het doel is deze dagen is om toegerust, geïnspireerd te worden en te proeven van de realiteit van het werk van het Koninkrijk in Amsterdam. Dit zal je helpen je roeping en bediening in je eigen context te ontdekken en / of te versterken.

Voor wie?

De city immersion is bedoeld voor (aankomende) missionaire werkers, voorgangers en leiders die willen groeien in, of kennismaken met, een missionaire bediening in de stad. Amsterdam is een westerse postmoderne stad met een wereldwijde invloed, maar is ook een compacte stad. Dit maakt het ideaal om te het te zien als een prototype voor veel andere steden in west Europa

Data:

VANWEGE DE CORONA MAATREGELEN GAAT DE IMMERSION IN OKTOBER NIET DOOR – WE VERWACHTEN DEZE TE HOUDEN IN Q1-2021

De Amsterdam City immersion is gepland op 22-24 oktober 2020
Aankomst donderdagochtend 22 oktober. Het programma eindigd op zaterdagmiddag na de lunch (ca 13:30 uur).
Vertrek uit Amsterdam op 24 of 25 oktober

Het programma omvat

 • een rondvaart door de stad met uitleg over de oorsprong en geschiedenis van de stad.
 • een wandeling door de binnenstad die het verhaal van God van Amsterdam vertelt
 • lesmomenten over stadstransformatie, exegese van een stad en het verhaal van de Amsterdamse stadsbeweging
 • deelname aan het “ACCL Amsterdam fellowship dinner” voor leiders van kerken en organisaties in de stad  op vrijdagavond
 • bezoeken aan verschillende bedieningen – je ontmoet missionaire werkers, leiders van bedieningen en pastors  die de stad dienen en beïnvloeden.
 • reflectie- en interactietijden over wat God doet in de stad Amsterdam en wat dit betekent voor je eigen stad en roeping.
 • Voor degenen die tot zondag blijven, is het bezoeken van kerken in de stad een optie

De programmaprijs is inclusief:

 • Lunch  (22, 23 en 24 oktober) en diner (22 en 23 oktober). Het diner van 23 oktober is onderdeel van het “Amsterdam city leaders fellowship dinner”.
 • Stadstour, bezoek aan projecten / leiders
 • Onderwijs van diverse sprekers
 • Een Amsterdam openbaar vervoerpas voor drie dagen
 • Lesmateriaal

Accommodatie

We proberen voor de deelnemers een verblijf te regelen in gebouw ‘de Poort’ van YWAM. Zij kunnen eenvoudige accommodatie aanbieden in verschillende kamertypen (afhankelijk van de beschikbaarheid bij aanmelding)

Ook mogelijk om je eigen accommodatie te regelen in de stad (Airbnb of hotels)

Prijs

De immersion prijs exclusief verblijf is 350,- Euro.

De immersion prijs inclusief verblijf (2 nachten) bij YWAM Amsterdam is 450,- Euro (indien kamers beschikbaar zijn bij aanmelding)

Reactie Formulier Amsterdam immersion 2020

Uw naam:*
Telefoon nummer:*
E-mail:*
Adres:*
Hoe kunnen we je van dienst zijn?
Message:
Type de karakters die u ziet hier in: