Single Blog Title

This is a single blog caption
30
jan

Waarom Counselling?

Waarom Counselling

Ieder mens maakt situaties in het leven mee, waarin de steun van een ander welkom is. Transform Counselling staat voor geloof in verandering. Geloof dat levenssituaties door middel van counselling daadwerkelijk kunnen veranderen. Het kan een hele stap zijn om met een onbekende hulpverlener te gaan praten. Vaak wel een heel goede stap! Graag wil ik je informatie geven over wat counselling inhoudt en wat het voor jou kan betekenen.

Wat is Counselling?

Counselling is een vorm van psychosociale cliëntgerichte hulpverlening. Counselling is vooral gebaseerd op luisteren naar jouw verhaal. De counsellor helpt je jouw gedachten en gevoelens onder woorden te brengen. Die worden ten alle tijden gerespecteerd. Counsellinggesprekken hebben als doel jou meer inzicht in jouw levenssituatie te geven en je te helpen jouw probleemsituaties te veranderen en/of te leren hanteren. Hierbij kun je denken aan:

 •  emotionele problemen
 •  identiteitsvragen
 •  geen grenzen kunnen stellen
 •  veranderingen
 •  stress
 •  relatieproblemen
 •  angsten
 •  verwerken van verlies
 •  traumatische ervaringen
 •  situaties waar j steeds weer “tegen aan loopt”
 •  momenten in jouw leven dat je “het even niet ziet zitten”

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...