Tarieven / verzekeringen

Gesprekken starten:

U kunt zelf contact opnemen met de counsellor, er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Hoeveel gesprekken nodig zijn is afhankelijk van het probleem waar u mee komt en hoezeer dat verweven is met uw hele leven.

De kosten die u maakt voor deze Counsellinggesprekken kunt u beschouwen als een goede investering in uzelf.

De kosten zijn:
– Individueel gesprek Euro 65,00 per gesprek
– Partnergesprek Euro 85,00 per gesprek (incl. 21% BTW)
– EMDR Euro 90,00 per sessie
– Ondersteuning per mail Euro 15,00 per mail

Pre-marriage counselling Euro 295,00 per pakket van 6 gesprekken

Supervisie Euro 85,00 per gesprek (incl. 21% BTW)

Cliënten die leven van een uitkering kunnen dit melden aan de counsellor.
Gesprekken die niet tijdig worden afgezegd (binnen 24 uur van te voren) worden in rekening gebracht.

Verzekeringen:
Verschillende verzekeringsmaatschappijen vergoeden counseling / psychosociale hulp aan individuele personen geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk van uw polis en voor welk pakket u gekozen heeft.

Relatietherapie wordt over het algemeen niet vergoed.

Algemene voorwaarden: 

Voor de begeleiding in mijn praktijk zijn de Algemene Voorwaarden voor Dienstverlening aan Particulieren van toepassing. Een kopie daarvan is opvraagbaar in de praktijk.

Uw Privacy

Voor een goede behandeling/begeleiding is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over de gesprekken die u en ik met elkaar gevoerd hebben.

Ook kunnen in het dossier gegevens opgenomen worden die voor uw behandeling noodzakelijk zijn en die ik, na uw expliciete toestemming, heb opgevraagd bij een andere zorgverlener bijvoorbeeld bij de huisarts.

Ik doe mijn best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke en medische gegevens en er voor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens.

Als uw behandelende therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Ik heb een geheimhoudingsplicht die zowel in de ethische code van mijn beroepsvereniging als bij wet geregeld is.

De gegevens uit uw dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen gebruikt worden:

Om andere zorgverleners te informeren, bijvoorbeeld als de therapie is afgerond of bij een verwijzing naar een andere behandelaar.  Dit gebeurt alleen met uw expliciete toestemming. Voor het gebruik voor eventuele waarneming, tijdens langdurige afwezigheid i.v.m. ziekte van mij of bij mijn overlijden. Dit gebeurt alleen met uw expliciete toestemming. Of voor het geanonimiseerde gebruik tijdens intercollegiale toetsing. (intervisie/supervisie)

Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.

Deze gegevens in het cliëntendossier blijven zoals in de Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst  (WGBO) wordt vereist 15 jaar bewaard.

Privacy op de factuur

Op de factuur die u per email ontvangt staan de gegevens die door de zorgverzekeraar gevraagd worden, zodat u deze nota kan declareren bij uw zorgverzekeraar. Deze gegevens zijn: Uw naam, adres en woonplaats, de datum van de behandeling, een korte omschrijving van de behandeling, zoals bijvoorbeeld ‘Counselling’, of ‘psychosociaal consult’ en  de kosten van het consult.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...