Single Blog Title

This is a single blog caption
30
jan

Pastorale Counselling

Cliënten die vanuit het christelijke geloof willen leven en handelen, en die de Bijbel als uitgangspunt kiezen, kunnen pastorale counselling ontvangen. Ik begeleid je dan in het vinden van bijbelse mogelijke oplossingen voor jouw problemen en ik help je doelen te stellen die in overeenstemming zijn met de christelijke identiteit.

Ook problemen die relatie hebben met het geloof of de geloofsbeleving kunnen ter sprake gebracht worden. Ik ben zowel op het gebied van counselling als theologie geschoold en sta open voor het begeleiden van cliënten van allerlei kerkelijke achtergronden.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...