Single Blog Title

This is a single blog caption
30
jan

Pastorale Counselling

 

Cliënten die vanuit het christelijke geloof willen leven en handelen, en die de bijbel als uitgangspunt kiezen, kunnen pastorale counselling ontvangen. De counsellor begeleidt dan in het vinden van bijbelse mogelijke oplossingen voor hun problemen en helpt doelen te stellen die in overeenstemming zijn met de christelijke identiteit.

Ook problemen die relatie hebben met het geloof of de geloofsbeleving kunnen ter sprake gebracht worden. De counsellor is zowel op het gebied van counselling als theologie geschoold en staat open voor het begeleiden van cliënten van allerlei kerkelijke achtergronden.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...