Single Blog Title

This is a single blog caption
01
feb

Herstellen van een echtscheiding/relatiebreuk

Herstellen van een echtscheiding/relatiebreuk

Als je geconfronteerd wordt met een partner die seksverslaafd is en/of vreemd is gegaan, komt misschien de vraag boven: “blijf ik bij deze partner of kies ik voor echtscheiding / beëindiging van de relatie?” Een heel heftige vraag, waarvan je misschien niet eerder gedacht had dat die bij je zou opkomen!

Als jij onlangs ontdekt hebt dat je partner seksverslaafd is, of is vreemdgegaan en je jezelf in een crisis ervaart, is het belangrijk om te beseffen: om die vraag te beantwoorden is het nu te vroeg!!

Ik moedig je aan om eerst passende hulp voor jezelf te vragen waarin je je eigen gevoelens verwerkt en waarin je onderzoekt of en hoe herstel van de relatie mogelijk is en wat daarvoor nodig is. Klik hier.

 

Wat als het toch tot een echtscheiding /verbreken van de relatie komt?

Hoewel veel relaties kunnen herstellen na de onthulling van de seksverslaving of het vreemdgaan, en veel partners ervoor kiezen om te blijven, zijn er ook relaties die het helaas niet redden.

Die partners hebben dan vaak andere (hulp)behoeften dan de partners die in de relatie blijven. Voor deze categorie partners is er in bestaande contactgroepen of forums nog minder aandacht. Ook krijgen de partners die de relatie verbreken / tot echtscheiding overgaan soms te maken met afwijzing vanuit hun (christelijke /religieuze /culturele) omgeving wat extra schaamte en isolement oplevert.

In mijn praktijk biedt ik hier hulp voor aan, zodat jij kunt herstellen van een relatiebreuk en na verloop van tijd weer “rechtop” door het leven kunt gaan.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...