Kinder counselling

spelende_kinderen_tekening

Hulp voor kinderen en jongeren.

Kinderen groeien, kinderen ontwikkelen. Dat is bijzonder en mooi om te zien. Maar soms kan het zomaar gebeuren dat die ontwikkeling niet helemaal vanzelf gaat of dat je merkt dat je kind steeds weer tegen dingen aanloopt. Je maakt je als ouder zorgen: je kind zit niet goed in zijn vel! Door bijtijds hulp aan te bieden, kan worden voorkomen dat problemen ernstiger worden. Tijdige goede ondersteuning helpt het kind om niet helemaal vast te lopen. Contact met een kindertherapeut kan je kind weer goed op weg helpen.

Daarvoor is Transform Counselling een samenwerkingsverband aangegaan met twee kindertherapeuten. Hierdoor is het nu ook mogelijk om kinderen en jongeren in de leeftijd van 2,5 tot 18 aan te melden voor passende hulp.

Klachten waarbij hulp geboden kan worden zijn o.a.:

 • - Onzekerheid, negatief zelfbeeld
 • - Faalangst
 • - Klachten na echtscheiding, verhuizing of overlijden
 • - Moeite met omgaan met ADD, ADHD, ASS
 • - Extreme verlegenheid/angstig
 • - Gepest worden of zelf steeds pesten
 • - Sociaal onhandig gedrag
 • - Moeizaam contact met ouders, broers of zussen
 • - Agressief gedrag en/of woedeaanvallen
 • - Slechte concentratie
 • - Problemen op school en begeleiding leerprestaties

Er zijn natuurlijk nog veel meer problemen die niet in dit rijtje staan, maar waarvoor counselling of therapie iets zou kunnen betekenen. Als je twijfels hebt over een probleem en je vraagt je af of hulp daarbij mogelijk is, neem dan gerust contact op met ons: Tel. 06 55 177 943

Comments are closed.