Single Blog Title

This is a single blog caption
20
feb

Autisme Spectrum Stoornis

Als counselor heb ik bijzondere affiniteit met mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). De uitdagingen waar mannen maar ook vrouwen met een ASS voor staan in dit leven zijn enorm.

In mijn praktijk heb ik ervaring met het begeleiden van individuele mannen en vrouwen met een ASS en met het begeleiden van relaties waarbij een van de partners een ASS heeft of waarbij daarvan een vermoeden is. Dat vermoeden roept dan de vraag op van wel of niet door een heel diagnostisch traject gaan. Voor begeleiding in die keuze en voor psycho-educatie rondom ASS is ruimte in mijn praktijk.

Ook is er plek voor de partner zonder ASS, die begeleiding wil ontvangen bij het omgaan met hun partner, dan wel eventuele kinderen met ASS. Veel (meestal) vrouwen hebben er behoefte aan hun verhaal kwijt te kunnen bij iemand die op de hoogte is met de problematiek.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...