Single Blog Title

This is a single blog caption
20
feb

Relatie Counselling/EFT

Een relatie met een ander aangaan is een ding, een relatie door de loop der tijd goed en gezond houden is veel ingewikkelder! Soms loop je vast of lijkt de liefde bekoeld, of lijkt alles een conflict te worden. En dat terwijl we als mens verlangen naar een hechte en veilige liefdesrelatie.

Het is heel goed en heel zinvol om samen hulp in te schakelen als je samen vastloopt. Veel relaties zijn met behulp van goede hulp echt te redden en kunnen opnieuw opbloeien en zelfs verdiepen. Maar zelfs als besloten wordt de relatie te beëindigen is een goede begeleiding zinvol. Zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn is het belangrijk om “zo goed als mogelijk uit elkaar” te gaan

Een succesvolle benadering, waar ik in mijn praktijk mee werk is die van de Emotionally Focused Therapy voor partners, afgekort als EFT, ontwikkeld door Sue Johnson.

Mijn passie is om herstel te zien in relaties, waardoor beide partners tot bloei komen, een “meer heel mens worden” en ervoor elkaar zijn. Waar opnieuw of voor het eerst een gezonde verbondenheid kan komen. Iets wat het waard is om voor te knokken!!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...