Transform Services coordineert uniek trainingsprogramma van City Changers Movement / Urban Life in Amsterdam. Het programma heet LifeWork leadership. Het is een geweldige kans voor ondernemers en professionals in en rond Amsterdam om in een 9 maanden durend proces meegenomen te worden in het vinden van bestemming en integratie van je unieke missionaire bijdrage in je persoonlijke, professionele, kerkelijke leven en in je stad.
Samen met een groep gelijkgestemde professionals ga je door het leven van Jezus en Paulus om leiderschapsprincipes te ontdekken vanuit het perspectief van het Koninkrijk van God. Door interactie en reflectie wordt je geholpen om deze te vertalen in  je eigen leven en werk. Door case studies en onderwijs van gerespecteerde sprekers uit Nederland en daarbuiten die vanuit eigen ervaring delen. Hierdoor wordt je uitgedaagd om te groeien in je roeping en geholpen om deze uit te werken voor de komende jaren.

Meer info over het programma vindt je op de website van LifeWork Leadership Amsterdam

Geef je op via deze website voor meer informatie. Dit is het unieke training in ons land!