Transform Services heeft verschillende zakenmensen geholpen bij het doordenken hun persoonlijke missie in roeping te integreren met de visie, missie en strategie van hun onderneming. Deze ondersteuning wordt geboden vanuit de persoonlijke zakelijke achtergrond van Piet in combinatie met de expertise vanuit Urban Life met Business as Mission, in combinatie met een sterke theologische missionaire visie.

Het helpt vaak om met een buitenstaander te analyseren wat je hebt ontdekt over je unieke bijdrage in Gods Koninkrijk en je roeping om het verschil te maken. Vandaar uit kijken we naar de geschiedenis en realiteit van je onderneming en helpen we je ontdekken waar mogelijkheden, kansen en roeping elkaar optimaal raken. Vandaar coachen we het maken van een business model en strategie die past bij deze missie en helpen we je doelstellingen te formuleren die in lijn zijn met je misse en waarden.

Indien gewenst kunnen we ook het daaropvolgende verander traject coachen. De expertise van Piet en studie in transformational leadership, kan worden aangevuld met andere competenties vanuit het Urban Life team.

Neem contact op om te ontdekken wat dit voor jou kan betekenen en in overleg kunnen we een maatwerk traject bespreken.